16 Nisan 2024
  • İçel24°C

AMACIMIZ OMURİLİK FELÇLİLERİNE YARDIM ELLERİNİ ÇOĞALTMAK

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ve Acvit Kozmetik, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında anlaştıklarını açıkladılar.

Amacımız Omurilik Felçlilerine Yardım Ellerini Çoğaltmak

17 Haziran 2016 Cuma 16:59

Haber Merkezi - Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Genel Başkanı Ramazan Baş ve Acvit Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin, TOFD’nin İstanbul Ataköy’de bulunan Genel Merkezi’nde bir yeni bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında anlaştıklarını açıkladılar.

Yapılan açıklamada, proje ile Acvit Kozmetik’ten yapılan satışlardan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne katkı sağlanacağı bildirildi.

Yaklaşık 15 gündür yürütülen ’#?BirÜründeSenAl’ projesinin hayata geçirilmesi sonrası bir açıklama yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş , “İki tarafından niyeti halis, ’#?BirÜründeSenAl’ Projemiz inşallah halkımızın desteği ile amacına ulaşacaktır. Bütün halkımızı destek olmaya davet ediyorum. Her alınacak bir ürün omurilik felçlilerine umut ışığı olacak. Tekerlekli sandalye olarak, hizmet olarak dönecektir. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ YARDIM ELLERİNİ ÇOĞALTMAK”

Bozyazılı iş adamı Acvit Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin ise, başlattıkları bu projenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “24 Saatini Omurilik Felçlilerine ayıran, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş Bey’i tebrik ve takdir ediyorum. Azmine hayran olmamak elde değil. Omurilik felçlilerine muazzam bir ortam hazırlamış. Bütün duyarlı vatandaşlarımızın bu derneğe yardım elini uzatmasını tavsiye ediyorum. Vatandaşların TOFD Gürpınar Tesisleri’ni muhakkak ziyaret etmelerini diliyorum” dedi.

Çetin, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şu ana kadar birçok projeye imza attıklarını belirterek “Bu proje kadar anlamlı bir projeyi ilk defa hayata geçiriyoruz. Çok memnun oldum. Yüzlerinden gülücük hiç eksik olmayan omurilik felçlilerine yapacağımız bu hizmetten değerli başka bir hizmet olmadığı kanaatindeyim. Ondan dolayı herkesin bu kampanyaya destek vermesini arzuluyorum.

TOFD ile Acvit Kozmetik’i bir araya getiren bu anlamlı projeye destek vermek isteyen duyarlı vatandaşlar, Acvit’in resmi adresine girip ürünler alarak TOFD’ne destek olacaklar. Ayrıca vatandaşlarımız, sosyal medya üzerinden #BirÜründeSenAl etiketiyle kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirler. Bilhassa kozmetik kullanıcıları buradan alışverişini yapıp bir taşla 2 kuş vurmaları temennimizdir. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.