19 Nisan 2024
  • İçel24°C

AYDINCIK SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Aydıncık merkezindeki tüm mahallelerde yolları sıcak asfaltla kapladı. Aydıncık'taki yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Aydıncık Sıcak Asfaltla Tanıştı

19 Mayıs 2016 Perşembe 21:15

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, ilçelerdeki yol çalışmaları sürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmalar kapsamında Aydıncık ilçesinde Cumhuriyet tarihinde ilk defa sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.

Açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, MESKİ'nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Aydıncık merkezindeki tüm mahallelerde yollar sıcak asfaltla kaplandı. Şimdiye kadar 16,5 kilometre yolda yapılan sıcak asfalt çalışması ile birlikte yol yapım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Yenikaş Mahallesi Yağrat mevkiinde yıllardır yapılmayan virajlı, kayalıklı ve stabilize toprak olan yaklaşık 5 kilometrelik yolda asfalt dökme işlemi de tamamlandı. Kazalara davetiye çıkaran ve iki aracın yan yana geçmesinde zorluk yaşanan virajların da genişletildiği yolda düzenleme çalışmaları yapıldı.

Yolun yapımından duydukları memnuniyeti dile getiren Yenikaş Mahallesi Muhtarı Arif Mandal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ederken, yıllardır kaderine terk edilmiş bu yolun yapımının mahalle sakinleri için çok önemli olduğunu söyledi.

Mandal, "Yağrat mevkii Cumhuriyet tarihinde ilk kez asfalt gördü. Yolumuz çok bakımsızdı. Bu yol vatandaşların yazın sıklıkla kullandığı yayla yollarımızdan biri. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a ve ekiplerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Yenikaş Mahallesi sakinleri olarak başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.