20 Nisan 2024
  • İçel21°C

BULGUR FESTİVALİ BAKLİYATÇILARI BİR ARAYA GETİRDİ

Mersin ve Türkiye'nin önde gelen bakliyat firmalarından Tat Bakliyat, Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve Gaziantep'te gerçekleştirilen 'Bulgur Festivali'ne katıldı.

Bulgur Festivali Bakliyatçıları Bir Araya Getirdi

31 Mayıs 2016 Salı 21:24

Haber Merkezi - Gaziantep'te 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen Bulgur Festivali'nde stant açan Tat Bakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuba Memiş, yazılı bir açıklama yaparak, festivalle ilgili bilgi verdi.

Tuba Memiş, Makarna, Bulgur, Bakliyat, Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) öncülüğünde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Üniversitesi tarafından Türkiye'de ilk defa 'Bulgur Festivali' düzenlendiğine dikkat çekti. Memiş, "Biz de sektörümüz adına önem verdiğimiz bu organizasyona Tat Bakliyat olarak katıldık. Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek de standımızı ziyaret etti. Gaziantep'te gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen bulgur üreticileri yaptıkları yemekler, görsel şovlarla fuara tat ve renk kattılar. Gaziantep Botanik Bahçesi yanındaki Festival Parkı'nda düzenlenen etkinlikte çeşitli seminerler, sunumlar, yarışmalar ve konserler düzenlendi" dedi.

Bulgurdan yapılan yemeklerin çeşitli örneklerinin de sergilendiği festivale katılımın oldukça yoğun olduğunu belirten Memiş, "Türkiye'nin birçok yerinde sektörümüzde faaliyet gösteren firmaların yer aldığı bu festivalin önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Bu, sektörümüz açısından önem taşıyan bir gelişme. Biz de Tat Bakliyat Ailesi olarak bu tür etkinliklere sponsor olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.