29 Mart 2024
  • İçel25°C

ÇAKACAK'TAN TARSUS DEVLET HASTANESİ TALİMATI

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Devlet Hastanesi’nde yapımı devam eden Acil Servis inşaatı ile ısıtma ve soğutma sisteminin bir an önce tamamlanmasını istedi.

Çakacak'tan Tarsus Devlet Hastanesi Talimatı

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:06

Haber Merkezi - Vali Çakacak, Tarsus ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. İlk olarak Tarsus Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Bekir Atmaca ile bir araya gelen Çakacak, Atmaca’dan ilçede yapımı devam eden yatırımların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakamlık binasında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak ile de bir görüşme gerçekleştiren Çakacak, önümüzdeki süreçte yapımı planlanan İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çakacak, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi’ne geçti. Başhekim Op. Dr. Namık Kemal Erdoğan ile birlikte hastanenin ana hizmet binasında geçici olarak hizmet veren Acil Servisi gezen Çakacak, burada müşahede altında bulunan hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra hastane bahçesinde yapımına başlanan Acil Servis inşaatı ve ana hizmet binasında yapımı devam eden merkezi ısıtma ve soğutma sistemi ile ilgili Başhekim Erdoğan’dan bilgi alan Vali Çakacak, çalışmaların hızlandırılarak bitirilmesini ve bir an önce vatandaşın hizmetine sunulmasını istedi.

Çakacak, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’i de ziyaret etti. Adliye binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Çelenk, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanması nedeniyle Tarsus’taki görev süresinin sona erdiğini belirtti. Vali Çakacak da Başsavcı Çelenk’e yeni görevinde başarılar diledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.