20 Nisan 2024
  • İçel22°C

ERDEMLİ'DE FUTBOL TURNUVASINA BELEDİYE DESTEĞİ

Erdemli’de bu yıl 12.si düzenlenen Yayla mahalleleri futbol turnuvası 27 mahallenin katılımıyla Erdemli’de başladı. Bir ay sürecek turnuvayı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Erdemli Belediyesi ortaklaşa düzenliyor.

Erdemli'de futbol turnuvasına belediye desteği

11 Temmuz 2016 Pazartesi 22:00

Haber Merkezi - Erdemli Güzeloluk Mahallesinde düzenlenen programla başlayan turnuvada Erdemli belediyesi malzeme desteği verdi.

Belediye olarak 27 mahallenin hepsine forma sponsoru olduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “turnuva öncesinde sahaların ve sosyal tesislerin kullanıma hazır hale getirilmesi başta olmak üzere bu turnuvanın tüm maddi yükünü belediye olarak omuzlamış bulunmaktayız. Biz insanlarımıza hizmet etmekten büyük haz alıyoruz” dedi.

Futbol Turnuvası açılış programında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak amacı ile spora ve sanatsal faaliyetlere yönlendirdiklerini vurguladı. Belediye bünyesinde açılan spor ve sanat kurslarına şuan için binin üzerinde öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tollu, 2016 yılı başından bu yana mevcut 7 adet sahanın zemin düzeltme ve çimlendirme çalışmalarının tamamlandığını, bir o kadar yeni futbol sahasının da vatandaşın hizmetine sunulduğunu bildirdi.

‘İnsanların en hayırlısı insanlığa hizmet edendir’ hadisi şerifinden yola çıkarak hizmet için koşturduklarını söyleyen Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve dolayısı ile de ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz. Bunun için yeterli maddi güce sahibiz. Diğer yandan daha önce yapılmış hizmetleri de hem kalitesini, hem de sayısını arttırarak daha mükemmel bir şekilde hizmete açıyoruz. Bu yıl 12.si düzenlenen Yayla Mahalleleri Futbol turnuvasının da tüm maddi yükünü Belediye olarak biz karşılıyoruz. Sadece futbol ve spor müsabakalarıyla değil, bildiğiniz gibi kültür sanat faaliyetleriyle de artık Erdemli’yi en önlere taşıdık. İnsanlarımızı Cenabı Hakkın yarattığı en değerli varlık olarak görüp, o en değerli varlığın hizmetkârı olarak Erdemli için çalışmaya devam edeceğiz.”

Turnuva açılış programına çok sayıda siyasetçi ve vatandaş ilgi gösterdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.