19 Nisan 2024
  • İçel23°C

KILINÇ "BÜTÜN EKİPMANLARIMIZ GELDİ"

Anamur Belediyesi asfalt şantiyesi kuruyor

KILINÇ "BÜTÜN EKİPMANLARIMIZ GELDİ"

23 Aralık 2019 Pazartesi 11:54

Anamur Belediyesi,  Asfalt Şantiyesi kurulumu için gerekli olan tüm ekipmanları getirdi. Seçim zamanında verdiği vaatleri hatırlatan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, bunların en  önemlisi olarak ta,  asfalt ve yolu gösterdi. Kılınç; “Anamur’umuza Asfalt Şantiyesini kazandıracağız demiştik. Şükürler olsun asfalt şantiyemizin tüm ekipmanlarını bugün hazır vaziyete getirdik. 1-2 gün içerisinde kurup ve taş ocağımızı da açtıktan sonra Anamur’umuz da inşallah  Asfalt çalışmalarına başlayacağız. Ve söz verdiğimiz gibi beş senenin sonunda Anamur’da asfaltsız ve parkesiz yol bırakmayacağız Allah’ın izniyle.” Dedi.

SAATTE SEKİZ TON ASFALT MALZEMESİ ÜRETİYOR

Asfalt makinesinin özelliklerine de deyinen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Makinemiz ile, bir saate 8 ton asfalt üretebileceğiz. Bu nedenle de  son model yeni çok hızlı bir şekilde  üretebilen bir makinedir. Diğer büyük özelliklerinden biride yağmur yağarken bile +4 dereceye kadar asfalt dökebileceğiz. Bu da, teknolojinin son aşaması olan bu ürünlerimizle Anamur’umuzun bu eksikliklerini gidereceğimiz anlamına geliyor.” dedi.

“ÇEVRE BAKANLIĞININ HİBE ETTİĞİ ÇÖP ARABASI DA YAKINDA GELECEK”

Konuşması sırasında bir müjde daha veren Başkan Kılınç; “Eksiklerimizi hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Diğer araçlarımızda bir iki güne kadar burada olacak ve Asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. İşte Anamur’da hizmet var anlayışımızı sürdüreceğiz. İnşallah bir iki güne kadar da Çevre Bakanlığının hibe ettiği çöp arabamızda gelecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Anamur’umuza. Biraz erken ama inşallah sıcak asfaltı da Anamur’umuza kazandıracağız. Anamur her şeyin en güzeline layık” Dedi.

santiye.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.