29 Mart 2024
  • İçel20°C

MERSİN OTOGARI’NDA FESİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak 3 yıllık kira sözleşmesi düzenlediği şirketin sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattığı bildirildi.

Mersin Otogarı’nda fesih işlemleri başladı

19 Ocak 2016 Salı 21:58

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak 3 yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Şimşek Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi’nin sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattığı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ’2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 62. madde hükmüne istinaden, sözleşmedeki yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle aynı madde hükmü gereğince Mersin 5. Noterliğinin 11 Şubat 2015 tarih ve 02728 yevmiye numara ile tasdikli kira sözleşmesinin, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından feshi için 13 Ocak 2016 tarihinde kiracı şirkete ihbarname ile tebliğ edilerek 10 gün içerisinde eksik olan yükümlülüklerini yerine getirmesinin istenildiği belirtildi.

Mülkiyeti Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Toroslar ilçesi Çavuşlu Mahallesi’ndeki Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 81 adet bağımsız bölüm ve işyerleri, Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen usul ve esaslara göre kiraya verilerek hizmete açılmıştı.

otogarda-fesih-islemleri-basladi-(1).jpg

otogarda-fesih-islemleri-basladi-(2).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.