24 Nisan 2024
  • İçel26°C

SEÇER; SİZ VATANDAŞI ALDATIYORSUNUZ SAYIN BAŞKAN !

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Vahap SEÇER Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ'a yanıt verdi.

SEÇER; SİZ VATANDAŞI ALDATIYORSUNUZ SAYIN BAŞKAN !

11 Nisan 2021 Pazar 01:20

Geçtiğimiz günlerde Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, su faturalarından alınan katı atık bedeli ile ilgili olarak Anamur Belediyesinin hiç bir ilgisi olmadığı, " ...MESKİ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi su faturaları üzerinde yaptığı değişiklik ve açıklamalar ile sorumluluğu üzerlerinden atmak ve ilçe belediyeleri ile vatandaşı karşı karşıya getirmek üzere maksatlı olarak çarpıtılmakta ve bilerek yanlış yönlendirilmektedir." demişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında ise başkan Vahap SEÇER, Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ'a konu ile ilgili olarak yanıt verdi. Seçer konuşmasında

"...Anamur Belediyemiz de bir açıklama yapmış. ‘Benim haberim yok bundan’ demiş ya da ‘bunu MESKİ topluyor’. Bildiri kendisinde. Tekrar okuyabilir. Bakın inanın ben hayretle okudum. ‘Bugüne kadar bize bir para gelmedi’ demiş. Şimdi bakın bu bir başkana uygun bir davranış değil. Buradan Anamur halkı, Tarsus halkı, Mersin’in merkezdeki 4 ilçe halkı, herkes beni dinlesin. Bu alınan paraların, katı atık bedellerinin Büyükşehir’le alakası yoktur. Bir delikli kuruş bizim kesemize girmiyor. Bizim hakkımıza düşeni biz kendi tasarrufumuzla almayacağız dedik. Bazı belediyelerimiz, ilçe belediyelerimiz de almıyor. Ama sizin Anamur Belediyesi alıyor. Diğer belediyeler alıyor. Biz sizin adınıza bunu kesiyoruz. Bu aldığımız Meclis kararında var. Sizin de onayınız var. MESKİ sizlere yatıracak ama siz vatandaşı aldatıyorsunuz Sayın Başkan. Bu çok yanlıştır. Ha bunları görüşmeyelim, kenti germeyelim. Ortada göz göre göre bir yanlış yönlendirme var. Anamur’da alınan her delikli kuruş Anamur Belediyesi’nindir. Merkezde hangi belediye olursa olsun, her delikli kuruş ilçe belediyesinindir.” dedi.

secer2-003.jpgbasin-002.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.