• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İçel 22 °C

Siz kimsiniz ki!

Ahmet DOĞAN

Tüm Türkiye’de CHP de delege seçimleri yapıldı ve ardından da ilçe, il kongreleri ve Ocak ayında da olağan genel kurul planlanıyor. Her türlü itiraza, her türlü hukuksuzluğa karşı Anamur’da da ilçe kongresi dün yapıldı.

 

İlçe kongresinden önce bizler yazdık çizdik, hayatının büyük bir bölümünü bu partiye adamış insanlar basın açıklaması yaparak delege seçimlerinde yapılan usulsüzlükleri ve hukuksuzluğu anlattılar. Partiye insanların neden gelmediklerini, niye gönülsüz olduklarını anlattılar. Partinin üç yıldır başarısızlığa sürüklendiğini, nedenlerini ve gerekçelerini anlattılar. Bizler de dilimizin döndüğü kadar bu çağrıya kulak verilmesini yazdık, sosyal medyadan çağırı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. İlçe yöneticileri ne yaptılar ? Sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrılara hakaret edercesine sözler söylediler. Demediler ki acaba bu insanlar, bu partililer ne diyorlar kulak verelim, bir inceleyelim bakalım ne diyorlar ?Bunun yerine bana karşı ilçe yöneticileri yazıklar olsun diye yazılar yazdılar…Hakaret ettiler,  Demek ki kendilerine yakıştırabiliyorlar.. Sosyal medya hesaplarında var izleyebilirsiniz.

 

Bu kadar tartışmanın gölgesinde ilçe kongresi yapıldı. Partiye hayatlarını vermiş , CHPyi bugünlerine taşımış, başarıdan başarıya götürmüş insanlar delege seçiminde yapılan usulsüzlükler nedeniyle kongreye katılmama kararı aldılar. Bu güne kadar böyle bir şey ne görüldü, ne duyuldu. İlçe kongresini mevcut yönetim kendi kendine yazdığı, kendi  kendilerine seçtikleri delege ile seçim yaptılar. İlçe yöneticilerinden bir tanesi bu insanlara kulak vereceğine eline mikrofonu alıp “ basın açıklaması yapıyorsunuz, aday bile çıkaramadınız siz kimsiniz ki” deme cesaretini alabiliyor.. Siz kimsiniz ki dediği insanlara bir bakınız, basın açıklamasını yapan Necdet ÜNAL hocamız, Aslan MÜFTÜOĞLU, Gökçin YALÇIN, Nevin ÖZEL, Mesut GÜVEN, Yalçın KAYAKILIÇ, Emrah OĞUL, Mehmet OKTAN, Suphi ALP ve burada adını sayamayacağım diğer değerli insanlar ve partililer. Bir tanesi de hayatını partiye vermiş 83 yaşındaki babam… Siz bu insanlara “siz kimsiniz ki” deme cesaretini nereden alıyorsunuz ? Esas siz kimsiniz?

 

Evet saygıdeğer okurlarımız.. Bir yönetici düşünün ki üç seçimdir partiyi başarısızlıklara sürüklemiş, usulsüz olduğu açıkça belirlenen delege seçimleri ile kongreye gitme kararı alıyor ve tekrardan aday olup kendi kendine başkan seçilerek akşamında hep beraber kutlamaya gidiyorlar.. Dışarıdan insanlar buna gülüyor bilmem farkındamısınız ? Neyi kutluyorsunuz? Hangi başarıyı kutluyorsunuz ? Kime karşı başarı kazandınız ?Başarı kutlamak istiyorsanız koyarsınız üyenin önüne sandığı, tüm üye önünde adam gibi herkes yarışır, eğer kazanırsan o zaman kutlama yaparsın hatta ki o zaman kutlamayı herkes yapar…

 

Devam edin arkadaşlar devam.. Partiyi bitirmeye çalışıyorsanız bu parti bitmez merak etmeyin. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bitiremezsiniz, bitiremeyeceksiniz …

 

Saygılarımla

 

Ahmet DOĞAN/ İSTANBUL

09.11.20105

Şişli Belediyesi Harita Müh.

İletişim: anamurahmet@gmail.com 

Bu yazı toplam 2063 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862