29 Mart 2024
  • İçel27°C

TASARIM HARİKASI AKILLI CEP TELEFONU: LG G4

Amiral serisine bir yenisi daha eklendi.

Tasarım harikası akıllı cep telefonu: LG G4

25 Aralık 2015 Cuma 17:15

Farklı tasarıma sahip bir akıllı telefona sahip olmak ve muhteşem çekimlere imzanızı atmak istiyorsanız yepyeni tasarıma sahip olan LG G4 tam size göre bir seçim olacak. Tamamen el işçiliği ile üretilen dış tasarımında gerçek deri kaplanarak dikkatleri üzerine çeken LG, farklı renk seçeneklerini de kullanıcılarına sundu.

LG G4 Akıllı Cep Telefonun Özellikleri Nelerdir?

LG G4 iç bükey tasarımı sayesinde kavisli bir ekran sunuyor. Bu tasarımı ile yere düşmeler sonrasında ekranın kırılma ve çatlama riskini en aza indirdi. 155 gram ağırlığında olan akıllı cep telefonu 9.8 mm kalındığındadır.

Akıllı cep telefonun üst kısmında yer alan kızıl ötesi vericisi sayesinde telefonu uzaktan kumanda olarak kullanmanız mümkün oluyor. 5.5 inç ekran boyutuna sahip olup 2K görüntü sunuyor. Anroid 5.1 işletim sistemini ile piyasaya sürülen LG G4, ön kamerası 8 MP ve arka kamerası ise 16 MP ‘dir.

Profesyonel çekimler yapabileceğiniz teflon ile selfie çekimlerinde de harekette duyarlılık özelliği dikkat çekicidir. 3 GB bellek ile piyasada yer alıp 32 GB dâhili depolama alanı da bulunuyor.

LG markasının bu muhteşem tasarıma ve özelliklere sahip olan cep telefonuna sahip olmak ve uygun fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız, online alışverişin güvenilir adresi olan http://www.bizdeuygun.com/lg-g4.html adresinden anında sahip olmanız mümkün.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.