16 Nisan 2024
  • İçel23°C

ÜNLÜ SANATÇI ERDAL GÜNEY'DEN BAŞKAN TÜRE'YE ZİYARET

Anamur'un yetiştirdiği ünlü isimlerden olan Sanatçı Erdal Güney, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ünlü Sanatçı Erdal Güney'den Başkan Türe'ye ziyaret

30 Temmuz 2015 Perşembe 22:40

Haber Merkezi - Anamur 9. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali 4. günü Abanoz Sarıyayla Şenliği’nde sahne alan Anamurlu sanatçı Erdal Güney, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret etti.

Abanoz Sarıyayla Şenliği'nde orkestrası ile birlikte seslendirdiği muhteşem şarkıları ile Anamurlular’ın gönlünde bir kez daha taht kuran Erdal Güney festival sonrası Anamur Belediyesi'ne gelerek Başkan Mehmet Türe’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Türe’ye son albümü olan ‘Bir Kıyıdan’ ve ‘Perihel’i armağan etti. Erdal Güney, albümleri imzalarken üzerine Başkan Mehmet Türe ve Eşi Meliha Türe’ye sevgilerle yazdı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bir Anamurlu olarak Erdal Güney’i Abanoz Sarıyayla Şenliği’nde ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti. Erdal Güney’i yeni albümü için tebrik eden Başkan Mehmet Türe Sanatçı Erdal Güney’den albümleri alırken hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Kültür ve Sosyal işlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ve Kültür Sosyal işler Müdürü Yaşar Yiğit de hazır bulundu.

12997_b3.jpg

12997_b2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.