29 Nisan 2024
  • İçel21°C

29 EKİM ANAMUR'DA COŞKULU GEÇTİ

Cumhuriyet bayramının 98.yılı Anamur'da törenlerle kutlandı.

29 EKİM ANAMUR'DA COŞKULU GEÇTİ

30 Ekim 2021 Cumartesi 15:49

Anamur Belediyesi tarafından cumhuriyetin 98. Yıl dönümünü anısına fener alayı ve Mustafa Yıldızdoğan konseri gerçekleştirildi.
 
Anamurluların yoğun ilgi gösterdiği kutlama programına kent protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
 
Programda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, programa yoğun ilgi gösteren Anamurlulara teşekkür ederek; “siyasetin neresinde olursak olalım daima arkamda duran Anamurlu hemşehrime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi
 
Cumhuriyetin, esarete karşı tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini oluşturduğunu belirten Başkan Kılınç; “Bundan yüz yıl önce Mustafa Kemal Atatürk gidiniz Toros Dağlarına bakınız orada bir çadır varsa ve o çadırda bir duman tütüyorsa yer yüzünde bizi yenecek bir güç yoktur demiş. Anamurlu hemşehrilerimiz bugün bu alanı doldurarak o çadırda yanan ateşin asla sönmeyeceğini hepimize göstermiştir. Bugün bizleri yalnız bırakmayan, cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünü coşku ile kutlamamıza vesile olan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, ülkemizin ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” Dedi.
 
Sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne almasıyla devam eden programda Anamurlular doyasıya eğlendi.
bayram3.jpgbayram4.jpgbayram5.jpgbayram2.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.