02 Mayıs 2024
  • İçel24°C

ADALET SARAYI YAPIMINA ANAMUR BELEDİYESİ'NDEN VETO

Anamur Belediyesi Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Meclis, “Anamur Yalıevleri mahallesi 960 ada 39 parsele Adalet Sarayı yapımı” ile ilgili maddeyi oybirliği ile iptal etti.

Adalet Sarayı yapımına Anamur Belediyesi'nden veto

04 Temmuz 2015 Cumartesi 00:37

Haber Merkezi - Anamur Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Başkanlığı'nda yapıldı.

Gündemin 3. maddesinde bulunan ve 02. 06 2015 tarihinde meclisçe İmar Komisyonu'na havale edilen “Anamur  Yalıevleri mahallesi 960 ada 39 parsele Adalet Sarayı yapımı” ile ilgili madde, komisyonun olumsuz görüşü belediye meclisince oy birliğinle kabul edildi.

2015 yılında uygulanan vergi, harç ve ücret tarifeleri bütçe komisyonuna havale dildi. Park- Bahçeler Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne araç alımı konusunda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Anamur Kaymakamlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün yazılı talebi olan Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve çalışmalarını denetleyecek, bütçesini onaylayacak Murakabe Heyeti seçilmesi talebi; Belediye meclisinde üyesi bulunan siyasi partilerden birer, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bir, Anamur Ziraat Odası'ndan bir olmak üzere 5 kişilik bir heyet oluşturulmasına ve bu heyetin bu soruna çözüm üretmesi için çalışmalar yapmasına oy birliği ile karar verildi.

Toplantıya Anamur Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Bir önceki Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hüsnü Ceren’den de konuyla ilgili bilgiler alındı.

Dilek ve temenniler bölümünde Büyükşehir Bölge Koordinatörü Mehmet Ünal Erdal’dan ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi alındı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.