30 Nisan 2024
  • İçel20°C

ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU

Mevlana Mermi: Anamur Atatürkçü Düşünce derneği tarafından Ünlüselek Otelde Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü için Cumhuriyet Balosu düzenledi.

ADD'den Cumhuriyet Balosu

29 Ekim 2018 Pazartesi 11:14

Baloda STK temsilcileri, CHP Aday Adayları Durmuş Deniz, Ayhan Güven, Özgür Özuğur, Meltem Eroğlu ve bir çok misafir vardı. Ünlüselekte yapılan program ADD Başkanı Müthiş Filiz'in kızı Naile Filiz'in Andımızı okuması ile başladı. Sonrasında konuşma yapan Başkan Filiz: "Siyasi iktidarı, Cumhuriyetimizin 95. yılında tekrar uyarıyoruz! Osmanlı'nın akıbetine uğramamak için, "Birbirini anlamayannesiller yetiştirmenin önüne geçmeli, laik ve bilimsel eğitimi kabullenmeli, aklın ve bilimin yolunu yani Atatürk Düşünce Sistemini rehber edinmelidir." Her kim ki; Cumhuriyeti, Atatürk'ü Cumhuriyet Kurucularını ve Cumhuriyeti var eden Türk Milleti'nin, Kurtuluş Savaşı'nı inkar ediyor ve çağdaş kazanımlarına saldırıyorsa, bilinmelidir ki emperyalist işbirlikçilerdir. Her daim karşılarında bizleri bulacaklardır. Bundan sonra kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet Bayramımızı kutlarım" dedi.

Balo Öğrenci ve öğretmenin keman dinletisi, Ersoy Akıncı'nın şiir dinletisi ile devam etti. Müzisyenlerinin birbirinden güzel şarkıları ile eğlenen misafirler balo sonunda İzmir Marşını söyleyerek ayrıldılar.

img_0219-001.jpgimg_0276.jpgimg_0241.jpgimg_0283.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.