14 Mayıs 2024
  • İçel24°C

AGİYAD BAŞKANI HALİT DOLU'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

AGİYAD Başkanı Halit Dolu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın buruk hislerle kutlandığını kaydetti.

AGİYAD Başkanı Halit Dolu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

30 Ağustos 2015 Pazar 17:06

Haber Merkezi - Anamur Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (AGİYAD) Başkanı Halit Dolu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93’üncü yıl dönümü dolayısı ile açıklama yaptı.

AGİYAD Başkanı Dolu, "Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Yüce Türk milletiyle birlikte verdiği mücadelenin sonunda, tarihe altın harflerle yazdırdığı Büyük Zafer’in 93’üncü yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Türk Ordusu ve Milletinin müşterek gerçekleştirdiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 93’üncü yıl dönümünde, bağımsız bir devlet olmamızı sağlayan Ulu Önder Atatürk ve Kahraman Türk Ordusuna, Kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, Aziz Şehitlerimizi rahmet ile yâd ediyoruz.

Bu vesile ile belirtmek isteriz ki;

Zaferler ile dolu şanlı tarihimizin yıl dönümlerini son yıllarda maalesef buruk olarak kutlamaktayız. Millet olarak yediden, yetmişe ellerimizde bayraklarımız ile tören alanlarına koşturmayı unuttuk! Coşkulu resmigeçitleri ve gece düzenlenen fener alaylarını göremez olduk! Bir takım gerekçeler ile törenler iptal ediliyor. Milletçe bu tuhaf ve anlaşılmaz uygulamadan dolayı şaşkınlık içerisindeyiz! Milli ve Manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmamızın önündeki bu engelin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz!" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.