03 Mayıs 2024
  • İçel22°C

AHMET ÇETİN: ADAY DEĞİLİM

Ahmet ÇETİN Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

AHMET ÇETİN: ADAY DEĞİLİM

07 Aralık 2021 Salı 09:59

Halen Anamur Belediyesi başkan yardımcısı ve Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı yapan Ahmet ÇETİN, Ocak ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri için yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Ahmet ÇETİN yazılı bir açıklama yayınladı.Açıklama şu şekilde; 

“Sizlerin destekleriyle 3 dönem Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulundum. Başkanlığımız döneminde elimizden geldiğince sizleri en güzel şekilde temsil ettim. Sizlerin zorluklarla ödediğinizi bildiğim oda aidatlarını ve oda gelirlerini hiçbir zaman boşa harcamadım, hoyratça kullanmadım. Esnafımızın ödediği aidatları ve gelirlerimizi yine esnaflarımıza geri harcayarak sizleri desteklemeye gayret gösterdim.

Yeri geldi, iş yeri zarar gören esnafımıza, esnaflarımızın üniversite kazanan çocuklarına, özellikle pandemi döneminde kapalı olan esnaflarımıza destekte bulunduk. Kısacası esnaflarımızdan topladığımızı yine esnaflarımıza fayda sağlayacak işlerde kullandık. 

Değerli esnaflarımız,

Ocak ayı içerisinde yapılacak olan Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağım. Yeni seçilecek olan yönetimin de sizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.

Aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyor, esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.”

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.