05 Mayıs 2024
  • İçel16°C

AHMET DOĞAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

Şişli Belediyesinde görevli hemşehrimiz Ahmet DOĞAN Anamur Belediye Başkan adaylığı için açıklama yapacak

AHMET DOĞAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

03 Eylül 2018 Pazartesi 13:13

Kamuoyunda günlerce aday adaylığı merak edilen Ahmet Doğan, aday adaylığını açıklayacak. Anamur Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyuracak olan Ahmet Doğan, projelerinden söz edecek ve daha iyi bir Anamur için neler yapılması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunacak.

Uzun bir süredir ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştiren Ahmet Doğan, halktan çok olumlu tepkiler aldığını belirterek, 27 yıllık belediyecilik deneyimiyle Anamur’un gelişimi için çok önemli projeler hazırladığını dile getirdi.

Ahmet Doğan, adaylık açıklamasına ilişkin tarihi önümüdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.

Ahmet Doğan kimdir?

1968 Anamur doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Anamur’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 27 yıldır Şişli Belediyesi’nde harita mühendisi olarak çalışıyor. İş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza attı. 9 yıldır Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Musikisi Devlet Konservatuarında Türk Halk Oyunları Bölümünde Anamur Yöre dersleri verdi. Anamur’u yıllardan beri uluslararası platformlarda tanıttı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.