05 Mayıs 2024
  • İçel21°C

AK PARTİ ANAMUR’DA “EVET “KAMPANYASINI YÜRÜTÜYOR

16 Nisan'daki halk oylamasına sayılı günler kala kampanyasını tanıtım amaçlı

AK PARTİ ANAMUR’DA  “evet “kampanyasını  yürütüyor

08 Mart 2017 Çarşamba 14:04

16 Nisan'daki halk oylamasına sayılı günler kala kampanyasını tanıtım amaçlı Genel Merkez desteği ile AK Parti Gençlik Kolları tarafından bastırılan 5 milyon adet 24 sayfadan oluşan "evet" isimli gazete İl ve İlçe Teşkilatları tarafından teşkilatlarda görevli Gençlik Kollarının dağıtımı ile vatandaşa ulaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu gazetenin sürmanşetinde "18 maddelik reform, daha güçlü Türkiye, daha fazla demokrasi" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin anlatıldığı gazetede, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın sisteme ilişkin değerlendirmeleri, geçmiş dönemdeki koalisyon hükümetleri, ihtilaller ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflar yer alıyor.

Gazetenin "Bu sistemin değişmesi şarttı" başlıklı sayfasında ise Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu ile Alpaslan Türkeş'in, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerine yer verildi.

 Yukarıdaki İçerikleri taşıyan Gazetenin Anamur’daki dağıtımı ise AK Parti Anamur İlçe Teşkilatı, Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik kolları tam kadro olarak bölgeye gazetenin dağıtımını gerçekleştiriyorlar. Gazetenin dağıtımında görev alan AK Parti Anamur Gençlik Kollarında görevli gençler "Türkiye'nin meselesi, gençlerin meselesidir", 16 Nisanda gerçekleşecek olan Referandum için İlçe teşkilatı olarak tam kadro çalışmalarımızı hızlandırdık.” Daha Güçlü Türkiye, Daha Fazla Demokrasi kararımız “evet” diyerek dağıtımı gerçekleştiriyorlar.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.