17 Mayıs 2024
  • İçel21°C

AK PARTİ BOZYAZI İLÇE TEŞKİLATI'NDA BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Bozyazı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma gerçekleşti. Bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Bozyazı İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma

19 Temmuz 2015 Pazar 15:32

Ali TANDOĞAN - AK Parti Bozyazı ilçe teşkilatında milletvekillerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Bozyazı ilçe binasında yapılan bayramlaşma törenine AK Parti Mersin Milletvekili M. Mustafa Gültak ve Muhsin Kızılkaya, AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Kalkan,  AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Gençer Aygan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz, bayramlaşma törenine katılan Milletvekilleri ve il yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek törene katılan tüm vatandaşların ve Milletvekillerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Mersin Milletvekili Muhsin Kızılkaya ve M. Mustafa Gültak’ta yaptıkları konuşmalarında, yapılan milletvekili seçimlerinde AK Partinin Bozyazı’da birinci olduğunu, bu başarıda büyük emeği olan  ilçe teşkilatı ile kendilerine ilgi gösteren Bozyazı seçmenine teşekkür ettiklerini ifade ederek, hükümetin kurulması için gerekli çalışmaların yapıldığını, hükümetin kurulmaması halinde erken seçimin gündeme geleceğini ve bu nedenle teşkilatların hazırlıklı olmalarını isteyerek, tüm Bozyazılıların bayramını kutlayarak, her günün bayram havasında geçmesi temennisinde bulundular.

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri partililerle bayramlaşarak, günün anısına toplu resim çektirdi.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.