02 Mayıs 2024
  • İçel20°C

AK PARTİ SİLİFKE İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN GÖREVİNE BAŞLADI

AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Çetin, düzenlenen törenle görevi devraldı.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin görevine başladı

14 Mart 2016 Pazartesi 15:46

Haber Merkezi - AK Parti Silifke Eski İlçe Başkanı Yusuf Türe, ilçe binasında düzenlenen törende görevi Çetin'e devretti.

Türe, yaptığı konuşmada, Çetin’e görevinde başarı dilediğini söyledi.

Görev yaptıkları süre içerisinde hiç kimseyi kırmamaya dikkat ederek Silifke’ye hizmet için çalıştıklarını ifade eden Türe, bundan sonra da partinin bir neferi olarak çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Mustafa Çetin de kendisine verilen görevin ve sorumluluğun farkında olduğunu ifade ederek, "Gece gündüz demeden bu sorumluluğumuzu yüzümüzün akıyla yerine getirmeyi Rabbim nasip eder inşallah. Silifke'de birleşme, bütünleşme ve büyüme adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz. Hiç kimse bizden riya, kavga beklemesin. Bizim tek hedefimiz memleketimiz için projeler üreterek, milletimize hizmet etmektir" dedi.

Teşkilatta küskünlerin değil birlik ve beraberliğin hakim olmasını hedeflediğini vurgulayan Çetin, "Bana verilen görev hepimize hayırlı uğurlu olsun. Birlik beraberlik içerisinde Silifke'nin çıkarları doğrultusunda hareket edip, kimsenin adamı olmayacağım. Birilerinin adamı değil, Silifke'nin ve partimin hizmetkarı olacağım. Partimin verdiği görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.