01 Mayıs 2024
  • İçel26°C

AK PARTİ TABANINDAN NAMIK SİNANOĞLU SESLERİ GELİYOR

Yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde kulisler iyice hızlanmaya başladı. Bütün partilerden aday adayları birer birer ortaya çıkmaya başladı. AK Parti de ise henüz adaylar ortaya çıkmadı. Ak Partide aday adaylığı süreci 2 Kasım 2018 tarihinde başlayacak.

AK PARTİ TABANINDAN NAMIK SİNANOĞLU SESLERİ GELİYOR

15 Ekim 2018 Pazartesi 12:47

Anamur çevresinde yaptığımız genel görüşmelerde; AK Parti için eski belediye başkanlarımızdan Nuri SİNANOĞLU’un oğlu Namık SİNANOĞLU’nın adı gündemde dolaşıyor.” Namık SİNANOĞLU aday olacak mı?”, “ Ya da kendisi mutlaka aday olmalı” diye konuşan vatandaşlar çoğunlukta. Ankara deneyimi çok yüksek olan ve yıllardır devletin çeşitli kademelerinde üst düzey yöneticilik yapmış Namık SİNANOĞLU ise Ak Partinin ağır toplarından birisi. Anamur’da aday olması yönünde kendisine de baskılar yapıldığı duyumlarımız arasında. Ancak kendisinin bu konuda ne düşündüğünün önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz:

Yaptığımız araştırmada Namık SİNANOĞLU Kimdir:

Mustafa Namık Sinanoğlu   Endüstri Mühendisidir.   Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü 1980 yılı mezunudur. Afet İşleri Genel Müdürlüğünde,  TBMM işletme ve yapım müdürlüğünde,  Toplu Konut İdaresi Başkan yardımcılığında,  Sümer Holding Genel Müdürlüğü,  Et ve Süt ürünleri genel müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.Aynı zamanda bu kurumların yönetim kurulu başkanlığıgörevlerini de yapmıştır. Siyasi ve bürokratik deneyimi oldukça yüksek bir Anamur’ludur.

01-008.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.