06 Mayıs 2024
  • İçel19°C

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SURUÇ'TAKİ SALDIRIYI KINADI

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk, Şanlıurfa Suruç'ta onlarca insanın yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı kınadı.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Suruç'taki saldırıyı kınadı

20 Temmuz 2015 Pazartesi 21:57

Haber Merkezi - Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Ayn El Arab'ın yeniden inşası çalışmalarına katılmak üzere Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne giden ve Amara Kültür Merkezi bahçesinde basın açıklaması yapmak üzere bir araya gelen masum ve sivil insanlara yapılan vahşi ve barbar saldırıyı lanet ve öfkeyle kınıyoruz. Yaşamını yitiren canlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifalar diliyoruz... 

Acımız gerçekten çok büyük ve ağırdır. Fakat böylesine insanlık dışı vahşi saldırılar, halklarımızın özgürlük, kardeşlik, barış ve demokrasi mücadelesini, yeni insanlık çağrısını asla yıldıramayacaktır. Sorumluların ve saldırıda ihmali olanların bir an önce tespit edilmesini ve cezalandırılmasını bekliyoruz.

Umarız ki, Adana, Mersin ve Diyarbakır'daki bombalı saldırıların ardından yaşananların tersine, Suruç'taki masum insanlara karşı böylesine barbarca bir saldırıyı gerçekleştirenler yakalanacaklardır."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.