04 Mayıs 2024
  • İçel24°C

AKDENİZ BELEDİYESİ HADRA KÜLTÜR VE SANAT EVİ’NDE DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi’nde, şan eğitimi alan öğrencilerin sunduğu dönem sonu etkinliği büyük beğeni topladı.

Akdeniz Belediyesi Hadra Kültür ve Sanat Evi’nde dönem sonu etkinliği

19 Ocak 2016 Salı 21:30

Haber Merkezi - Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi’nde iki dönemdir gerçekleşen şan eğitiminin ardından kursiyer gençler izleyici karşısına çıktı. Koro ve solo performans sergileyen gençlerin seslendirdiği şarkılar büyük ilgi gördü.

Koltuklarda yer bulamayan konuklar, salonun basamaklarına oturmak veya konseri ayakta dinlemek zorunda kaldı. Dinletiye, Akdeniz Belediyesi Eş Başkan yardımcıları ile meclis üyelerinin yanı sıra, sahne alacak olan kursiyer gençlerin yakınlarının da aralarında olduğu yüzlerce kişi katıldı.

Akdeniz Belediyesi Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi, şan kurslarının yanı sıra gitar, bağlama, yan flüt, ney, kaval, ney gibi enstrüman eğitimlerini de iki yıldır sürdürüyor. Sinema ve fotoğraf dallarında da kurs ve atölye çalışmaları yapan Kültür -Sanat Evi'nde, halka açık ve ücretsiz olan kurslar, öğrencilerin ilgi duydukları sanat dallarında özgür bir çalışma alanı bulmalarına ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.