26 Nisan 2024
  • İçel26°C

ALIŞVERİŞ GÜNLERİ ÖNCESİ BAŞKAN TÜRE, STANDLARI GEZDİ

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe İskele’de Alışveriş Günlerinin düzenleneceği alanda incelemeler gerçekleştirdi.

Alışveriş Günleri Öncesi Başkan Türe, Standları Gezdi

01 Temmuz 2016 Cuma 23:09

Haber Merkezi - 1 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında iskele Rauf Denktaş Parkı’nda düzenlenecek olan Alışveriş Günleri için kurulan çadırları ve son hazırlıkları inceleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Belediye Birim Müdürleri ile birlikte eksiklikleri tespit ederek ilk akşam öncesi giderilmesi talimatını verdi.

Başkan Mehmet Türe Alışveriş Günleri kapsamında Mini Çarşı bölgesinde kurulan sahneyi inceledi. Başkan Türe standları gezerken TRT Çukurova radyosu canlı yayınına da katıldı. Başkan Türe canlı yayında Anamur’u tanıtırken Belediye hizmetleri ve Alışveriş günleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Mehmet Türe Anamur, Aydıncık, Bozyazı ve çevresinden alışveriş günlerine katılım gerçekleşeceğini, standları dolduran esnafın %70’inin Anamurlu olduğunu, evinde oturan vatandaşın alışveriş günleri vasıtasıyla dışarı çıkarılacağını, dolayısıyla da ekonomik bir hareketlilik yaşanacağını kaydetti. Belediye Başkanı Mehmet Türe kurulan sahnede gerçekleşecek müzik programlarının ülkemizin içinde bulunduğu durum dolayısıyla iptal edildiğini ancak sadece çocuklara yönelik karagöz-hacivat tarzı ortaoyunlarının sergileneceğini belirtti.

Başkan Türe incelemenin ardından kendisine Alışveriş günleri ile iskeleye hareketlilik kazandırdığı için esnaflarca asılan teşekkür pankartının altında fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.