17 Mayıs 2024
  • İçel22°C

ANAMUR BELEDİYESİ'NDE ANAMUR BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANLARI İÇİN KÖŞE HAZIRLATTIRILDI

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Belediye Hizmet Binası içerisinde Başkanlık katına Belediye Eski Başkanları’nın isimlerinin ve resimlerin yer aldığı bir köşe hazırlattırdı.

Anamur Belediyesi'nde Anamur Belediyesi Eski Başkanları için köşe hazırlattırıldı

02 Ekim 2015 Cuma 01:03

Haber Merkezi - Anamur Belediyesi’nin kuruluşundan bu güne kadar hizmette bulunmuş Belediye Başkanlarının yönetimde kaldıkları sürelerin de yer aldığı köşenin sağ tarafında Ülkemizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı yer alırken köşenin sol tarafında ise Şanlı Türk Bayrağımız bulunuyor.

1912-1916 Memiş Çavuş ile başlayan Başkanlarımız adlı köşede son olarak Enis Turgay, Hasan Adil Cenkçimenoğlu, Süreyya Çelik, Mehmet Suphi Alp ve 2009 yılından bu yana görevde olan Başkan Mehmet Türe yer alıyor.

Kurumsal Belediyecilik anlayışını Belediye Yönetimi ve hizmetlerinin her kademesine yansıtan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yönetimde tarafsızlığının yanı sıra Anamur Belediye Eski Başkanları için hazırlattırdığı köşe ile, Anamur’a hizmet etmiş Belediye Başkanlarına, adlarını belediye hizmet binası içinde yaşatarak Anamurlular adına büyük bir vefa örneği gösterdi.

dsc_7986.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.