13 Mayıs 2024
  • İçel17°C

ANAMUR BELEDİYESİ’NDEN SAVUNMA: “HAKSIZ REKABET YOK!”

Anamur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri’nde haksız rekabete ilişkin yaptığı basın açıklamasında, bazı basın yayın organlarında çıkan asılsız iddiaları yalanladı.

Anamur Belediyesi’nden savunma: “Haksız rekabet yok!”

09 Temmuz 2015 Perşembe 01:10

Haber Merkezi - Pazaryerine pazarcıların sığmadığından dolayı kendi ürünlerini üreten ve satmak için pazara gelen vatandaşların mağdur olmaması için yol kenarına yerleştirilen ve şu an için bu şekilde mağduriyetleri giderilmeye çalışılan esnaflar olduğu vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Pazar kenarındaki yerlerde satış yapan köylü vatandaşlarımız orada kendi bahçelerinde yetiştirdikleri ürünleri satmaktadırlar.

Bu sebeple bazı mali yükümlülüklerden muaftırlar. Bu konu ayrımcılık yapmaktan değil, yasalardan kaynaklanmaktadır. Anamur’un en büyük pazaryeri konumundaki Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Pazaryeri’nin şuan genişletilmesi mümkün olmayıp, yerler konusunda tekrar düzenleme yapılıp, dışarıda kalan pazarcıların tekrar Pazar içerisinde alınması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.