12 Mayıs 2024
  • İçel24°C

ANAMUR EMNİYET MÜDÜRÜ ERCAN YILMAZ, ANAMUR GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Anamur Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Anamur Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek AGC Başkanı Zümrüt Cömertler ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.

Anamur Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Anamur Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

14 Aralık 2015 Pazartesi 02:44

Haber Merkezi - Anamur Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Anamur Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulunarak AGC Başkanı Zümrüt Cömertler ve yönetim kurulu üyeleri Tahsin Ünlü, Oktay Demir, Mithat Ünal ve denetleme kurulu üyesi Muharrem Garip ile Anamur ile ilgili genel konuları masaya yatırarak uzun süren bir değerlendirmede bulundular.

Anamur Gazeteciler Cemiyeti'nin genel kurulundan sonra cemiyet başkan ve yönetim kurulu üyelerinin Anamur Emniyet Müdürü'ne yaptığı nezaket ziyaretine paralel olarak iadeyi ziyarette bulunan Anamur Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Anamur basın mensupları ile polis arasında uyumlu bir çalışma performansının olduğunu söyledi.

Yılmaz, Anamurlu gazetecilerin Anamur’un tanıtım ve gelişimine büyük katkılar sağladığını ifade ederek “Yerel basın her zaman görev yaptıkları bölgede halkın sesi olmayı sürdürmekteler. Anamur’da da bunu görebilmekteyiz” dedi.

Yılmaz, “İlçemizde görev yapan ve cemiyetin yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın ve cemiyetin üyelerinin görevlerinde başarılı bir performans göstermeleri memnunluk vericidir” ifadelerine yer verdi.

em-mud-(2).jpg

em-mud-(1).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.