06 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ANAMUR-ERMENEK YOLUNUN TEMELİ ATILDI

Ergünler Yol Yapı şirketi tarafından yapılacak olan Anamur-Ermemek yol yapım çalışmalarına dualarla start verildi. 14 Metre genişliğinde, 2 metre yaya yolunun olacağı Anamur-Ermenek karayolunda 42 adet menfez bulunacak.

ANAMUR-ERMENEK YOLUNUN TEMELİ ATILDI

10 Nisan 2017 Pazartesi 14:44

14 Metre genişliğinde,  2 metre yaya yolunun olacağı Anamur-Ermenek Karayolunda 42 adet menfez bulunacak.
AK Parti Anamur İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye  Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Funda Cop ve B.Ergünler İnşaat yetkililerinin de hazır bulunduğu, Anamur-Ermenek Yol Yapımına kurban keserek dualarla ilk kazma vuruldu.


AKParti İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz.’ B Ergünler İnşaat tarafından yapılacak olan Anamur-Ermenek Karayolunun 400 günde bitirilecek. Yolun bitmesiyle birlikte,   Karaman Anamur arasındaki mesafe 2 saate inecek. Çıkmaz sokak olarak bilinen Anamur’umuz çevresinde bulunan il ve ilçelere kısa sürede gidi gelişler olacak. Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Anamur halkına verdiği sözleri mümkün olduğunca en kısa zamanda yerine getiriyor.  Bakanımız Sayın Elvan,  Anamur’a devlet yatırımlarının gelmesi için bölgemize özen gösteriyor. Anamur için çıkmaz sokak  söylemleri  AK Parti  iktidarı ile  son bulmuştur.’ Dedi.

yol2.jpgyol-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.