08 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ANAMUR KAYMAKAMI CENGİZ CANTÜRK’TEN "ANAMUR POLİS MERKEZİ'NE SALDIRI" HABERİNE YALANLAMA

Bazı basın yayın organlarında, "Anamur Polis Merkezi'ne saldırı" düzenlendiği yönünde çıkan haberler, bir an da dikkatleri Anamur üzerine çekmişti. Konuyla ilgili açıklama Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk'ten geldi.

Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk’ten "Anamur Polis Merkezi'ne Saldırı" haberine yalanlama

13 Ağustos 2015 Perşembe 23:20

Haber Merkezi - Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, bası bazın organlarında "Anamur’da polis merkezine saldırı" şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kaymakam Cantürk, "İlçemiz girişinde bulunan Sanayi Sitesi mıntıkasında 12.08.2015 çarşamba günü gece 23.15 sıralarında asayiş ekiplerince yapılan yol kontrolleri sırasında ekibimiz tarafından bir el av tüfeği ile ateş sesi duyulmuş, bunun üzerine görevli memur tarafından havaya birkaç el ateş edilmiştir.

Söz konusu olayda polis ekibimize yapılmış herhangi bir saldırı ya da bir benzeri hareket gerçekleşmemiştir. Bu olay ile ilgili olarak herhangi bir yaralanma olayı da meydana gelmemiştir. Bahse konu olay ile ilgili olarak yerel ve ulusal basında "Anamur’da polis merkezine saldırı" şeklinde asılsız haberler çıkmış olup söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.