13 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ANAMUR SANAYİ ESNAFI, GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ VE ATIKLARINDAN DERTLİ

Anamur Sanayi Sitesi Esnafı, sanayinin içinde bulunan geri dönüşüm tesisi atıklarından, çöpleri işlerken çıkan gürültüden, etrafa yayılan kokudan rahatsız olduklarını ifade ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

Anamur Sanayi Esnafı, geri dönüşüm tesisi ve atıklarından dertli

19 Ağustos 2015 Çarşamba 00:14

Haber Merkezi - Mersin’in Anamur İlçesi Sanayi Sitesi Esnafları, sanayinin içinde bulunan geri dönüşüm tesisi atıklarından, çöpleri işlerken çıkan gürültüden, etrafa yayılan kokudan rahatsız olduklarını ifade ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

Esnaf, geri dönüşüm tesisinin zehirli ve kimyasal atıklarını da Dragon Çayı'na akıttığını, buradan da denize karıştığını belirterek bu konuya acilen bir çözüm bulunmasını istedi.

Müşterilerinin de bu konuda rahatsız olduğunu belirten Esnaflar, "Sanayi içinde yol güzergâhında girişi etkileyen yığılmalar oluyor, müşteri kaybediyoruz. Atıklardan dolayı kanalizasyonlarımız da sürekli tıkanıyor" dediler.

Konuyla ilgili olarak Anamur Kaymakamlığı'na, Anamur Belediyesi'ne, Anamur Çevre ve Sağlık yetkililerine müracaat ettiklerinin altını çizen esnaflar, "Sekiz aydır bu soruna bir çözüm bulunamadı. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz" diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.