19 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ANAMUR ŞEHİR MERKEZİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Anamur Belediyesi, şehir merkezinde sıcak asfalt çalışmalarına başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı Anamurlular'ın anlayışına sığındığını ifade etti.

Anamur şehir merkezinde sıcak asfalt çalışması hazırlıkları başladı

15 Eylül 2015 Salı 02:30

Haber Merkezi - Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan sıcak asfalt ve içme suyu hatları yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda tamamlanan Karaçukur, Korucuk, Ovabaşı, Gercebahşiş yollarının asfaltlanmasının ardından Akarca Mahallesi, Tahsin Soylu Caddesi, Üçyol, Migros Önü, Ticaret Odası Önü, Belediye Hizmet Binası yanı ve Sanayi’de başlatılan çalışmalar son hız devam ediyor.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili olarak, "Anamur genelinde başlatılan içmesuyu yenileme ve sıcak asfalt çalışmaları dolayısıyla şehrimizde zaman zaman su kesintileri yaşanabilmekte, bazı yollarımız da kısa süreli olmak üzere kullanıma kapatılmaktadır, halkımızın anlayışına sığınıyor, Anamur’a hizmetin süreceğini ifade etmek istiyorum" dedi.

Emirşah-Ovabaşı grup köy yolları da asfalt çalışması için hazırlanırken şehir merkezinde de su hatlarının yenilenmesi ve zeminin hazırlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması tamamlanacak.

Öte yandan Anamur Belediyesi Akarca Mahallesi Yüksekokul Bölgesinde  taş duvar ve yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor.

dsc_9766.jpg

dsc_9841.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.