02 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ANAMUR ULUSLARARASI KÜLTÜR VE MUZ FESTİVALİ BAŞLADI

Anamur'da bu yıl 9.su düzenlenen Uluslararası Kültür ve Muz Festivali, yürüyüşe başladı. Yürüyüşe halk büyük ilgi gösterdi.

Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali başladı

24 Temmuz 2015 Cuma 02:07

Selen KINCI - Anamur Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği Uluslararası Kültür ve Muz Festivali yürüyüşle başladı.

Otogardan başlayan festival yürüyüşü, Atatürk Caddesi'nden geçip eski Cumhuriyet Meydanı önünde yapılan gösterilerle Bankalar Caddesi boyunca devam etti. 

Yürüyüşe Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, birçok sivil toplum örgütü, halk ve esnaf katıldı.

Bu yıl 9.su yapılacak olan Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali, 4 gün boyuncaYalı evleri Mahallesi'nde bulunan Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Geçtiğimiz yıl büyük bir kalabalık ve ilgi ile yapılan festival coşkulu geçmişti.

Bu yılki festivalde ilk günTurgay Başyayla, 24 Temmuz'da İrem Derici, 25 Temmuz'da Zara ve 26 Temmuz Sarı Yayla Şenlikleri'nde Anamur'un yetiştirdiği ünlü sanatçı Erdal Güney sahne alacak.

Ayrıca festivalde yerel yemekler, Anamur Muzu dağıtımı, Uluslararası Halk Dansları Gösterisi'nin yanı sıra, tanıtım stantları, Yörük çadırları kurulacak.

12957_b2.jpg

12957_b4.jpg

12957_b7.jpg

12957_b5.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.