07 Mayıs 2024
  • İçel18°C

ANAMUR'A YENİ PİKNİK ALANI YAPILIYOR

Anamur Belediyesi ve Orman İşletme müdürlüğü arasında protokol imzalandı

ANAMUR'A YENİ PİKNİK ALANI YAPILIYOR

31 Ocak 2022 Pazartesi 17:05

Daha önce de gündemde olan Anamur ilçesi Esentepe Mahallesinde bulunan ormanlık alanın Piknik Alanı olarak kullanılması için yapılan girişimler sonuçlandı.

Tamamı Orman İşletme Müdürlüğü tasarrufunda bulunan alandan yaklaşık 135 dönümlük bir alanın piknik alanı olarak kullanılması için Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ ve Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail GÜBEŞ arasında bugün protokol imzalandı.

Çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacaklarını ifade eden Başkan Kılınç: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ve vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu tespit ettiğimiz mesire alanı tahsisi ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak bugün sözleşmemizi imzaladık. İçerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları ve kamelyalarla bulunacak olan mesire alanı projemizi Orman İşletme Müdürlüğümüzden kiraladığımız Esentepe Mahallemizde bulunan 135 dönümlük ormanlık alanda hayata geçireceğiz. Çalışmalarımıza en kısa süre içerisinde başlayacağız. Vatandaşlarımızı piknik yapmak için Bozyazı’ya gitmekten kurtaracağız. Mesire alanımızın ilçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

belediye2.jpgbelediye3.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.