03 Mayıs 2024
  • İçel26°C

ANAMUR'DA CİNSEL ORGANI AT TARAFINDAN KOPARILAN ÇOCUĞUN CİNSEL ORGANI YERİNE DİKİLDİ

Anamur'da cinsel organı at tarafından ısırılan ve cinsel organının ucu kopan 7 yaşındaki B.K.'nın cinsel organı Konya Tıp Fakültesi'nde başarılı bir operasyonla yerine dikildi.

Anamur'da cinsel organı at tarafından koparılan çocuğun cinsel organı yerine dikildi

06 Eylül 2015 Pazar 18:48

Haber Merkezi - Geçtiğimiz hafta Mersin’in Anamur İlçesi'nde meydana gelen olayda at, kendisini sevmek isteyen çocuğun cinsel organını koparmıştı.

Anamur Dragon Çayı kenarında H.D. (45), çilek tarlasında at ile çilek naylonu çekerken yine aynı mahalleden ve 7 yaşında olduğu öğrenilen B.K. atı sevmek istemiş ve at ani bir hareketle çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı. Cinsel organının uç kısmı kopan B.K. Anamur Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.

B.T adlı çocuk Silifke Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinin ardından, Mersin Devlet Hastanesi'ne ve buradan da ambulans helikopter ile Konya Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.

Konya Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen küçük B.T.’nin kopan cinsel organın ucu burada yapılan başarılı bir ameliyatla tekrar yerine dikildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.