30 Nisan 2024
  • İçel21°C

ANAMUR’DA GAZETECİ OLMAK …

Dünyada yayınlanan ilk gazeteden İnternet gazeteciliğine kadar geçen süreç ve Anamur’da gazeteci olmak masaya yatırıldı.

ANAMUR’DA GAZETECİ OLMAK …

21 Ocak 2019 Pazartesi 16:04

HABER MERKEZİ - Anamur’da geçtiğimiz Cumartesi akşamı Asil/Bahar Doğan çiftinin işletmeciliğini yaptığı Kilim Kafe’de  düzenlenen etkinliğe yerel gazeteciler ve bir grup vatandaş katıldı.

Elif Ayhan'ın Gazetecilik tarihi hakkındaki güzel sunumuyla başlayan geceye Dünyada yayınlanan ilk gazeteden  günümüzde ki İnternet gazeteciliğine kadar geçen süreç ve Anamur’da gazeteci olmak masaya yatırıldı.

Gecede Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler yaptığı konuşmada; Gazeteci olmanın ilkeleri  ve yerel gazetelerin yaşadıkları ekonomik zorluklardan bahsederken, Kamil Cömertler, Yaşar Yiğit, İbrahim Polat, Mithat Ünal, Kazım Kılıç, Muharrem Garip, Oktay Demir’de mesleki anılarını paylaşarak geceye renk kattı.

 İşletme sahibi Asil Doğan gecenin sonunda yaptığı konuşmada ise katılımcılara teşekkür ederken toplumu bilgilendirmek maksadıyla düzenlenen bu  kültürel etkinliğe  STK ve Anamurlu  vatandaşların gerekli ilgiyi göstermediklerinden yakındı.

img_1577-002.jpgimg_1575-001.jpgimg_1576-001.jpg

 

    

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.