14 Mayıs 2024
  • İçel25°C

ANAMUR'DA KIRTASİYECİLER VE KİTAPÇILARDAN OKULLARIN GEÇ AÇILMASINA TEPKİ

Anamur'da kırtasiyeciler ve kitapçılar, okulların geç açılmasına sert tepki gösterdiler. Özcan Kırtasiye İşletmecisi Özcan Günger, "Ödeme planlarımızı 25 Eylül'e göre yaptık. Şimdi bu tarih değişti. Bu durum sektörde büyük bir krize yol açacak" dedi.

Anamur'da kırtasiyeciler ve kitapçılardan okulların geç açılmasına tepki

28 Ağustos 2015 Cuma 00:33

Haber Merkezi - Mersin’in Anamur İlçesi'nde kırtasiyeciler ve kitapçılar, okulların açılışının 28 Eylül'e ertelenmesine tepki gösterdi.

Alımlarını çekle, senetle yaparak ayakta durmaya çalıştıklarını ifade eden kırtasiyeciler ve kitapçılar, okulların geç açılmasına anlam veremediklerini belirterek sektörde krizin yaşanabileceğini kaydettiler. 

Sektörün öncü kuruluşlarından Özcan Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Günger konuyla ilgili olarak yağtığı açıklamada, "Ödeme planlarımızı 25 Eylül'e göre yaptık. Şimdi bu tarih değişti. Bu durum sektörde büyük bir krize yol açacak" dedi.

Okulların geç açılmasının turizmcilere hiç bir faydasının olmayacağına da değinen Günger, "Zaten tatile gidenler, ekonomik nedenlerden dolayı en fazla 1 haftalığına gidebiliyorlar. Kısacası, okulların açılışının ertelenmesi turizm açısından kesinlikle bir faydası olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

2015-08-27-12.58.10-(2).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.