20 Mayıs 2024
  • İçel22°C

ANAMUR'DA YAŞLI BİR KADININ ÜZERİNE KAYNAR SÜT DÖKÜLDÜ

Anamur'da kaynattığı sütü taşırken sütün üzerine dökülmesiyle vücudunda yanıklar oluşan 72 yaşındaki bir kadın, önce Anamur Devlet Hastanesi'ne oradan da İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Anamur'da yaşlı bir kadının üzerine kaynar süt döküldü

27 Ekim 2015 Salı 19:38

Haber Merkezi - Mersin'in Anamur İlçesi'nde üzerine kaynar süt dökülen 75 yaşındaki bir kadın ambulans uçakla İstanbul’a gönderildi. Yaşlı kadının yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Çarıklar Mahallesi'ndeki evinde büyük tencerelerde kaynattığı sütü taşırken üzerine süt dökülen Döne Utku, ağır yaralandı. Yakınlarının yardımıyla Anamur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Utku’ya burada ilk müdahale yapıldı.

Bir programı kapsamında Anamur’a gittiğinde durumdan haberdar olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Utku’nun yanık ünitesine sahip bir hastanede tedavi edilmesi için girişimlerde bulundu. Bunun üzerine yaşlı kadın, ambulans uçakla İstanbul’daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanık ünitesine sevk edildi.

Utku’nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.