06 Mayıs 2024
  • İçel14°C

ANAMUR’DA YOL ÇALIŞMASI

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’nün Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında Anamur'daki Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yürüttüğü sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Anamur’da yol çalışması

23 Mart 2016 Çarşamba 23:03

Haber Merkezi - Çalışma sonunda trafik akışının sağlanması amacıyla yeni kent meydanının bulunduğu bölgeye yakın bir noktada yeni bir kavşak hizmete açılırken, kuzey güney yönünde geçişlerin yapıldığı 3 kavşak kapatıldı.

Anamur Belediyesi de yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yürütüldüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Valimiz Sayın Özdemir Çakacak Anamur'a geldiğinde konuyla ilgili bir bilgilendirme dosyası sunmuş, alışılmış kavşakların önemine değinmiş ve geçiş noktalarının kapatılmaması gerektiğini izah etmiştir. Vatandaşlarımızın konu hakkında çeşitli şekillerde belediyeye başvurmaları ve şikayetlerin artış göstermesi üzerine zorunlu olarak bu açıklama yapılmıştır.

Sonuç olarak bu konu hakkında belediyemiz ile herhangi bir temas sağlanmamış, görüş istenmemiştir. Kavşak değişiklikleri ile ilgili belediyemiz imar planlarında herhangi bir düzenleme yoktur." 

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.