12 Mayıs 2024
  • İçel18°C

ANDROİD M NEREYE GELİYOR?

Android M sürümünün Geliştirici Önizleme; “Developer Preview” sürümü bootload –Ön Yükleme- kilidi açık cihazlarda çalışabilecek ve buna ek olarak gündelik kullanıma çok elverişli durumda değil; zira modem ve kameranın şu an için çalışmadığı söylendi.

Android M nereye geliyor?

24 Haziran 2015 Çarşamba 20:06

Haber Merkezi - AOSP olarak dağıtılan bu sürümü ilgili cihazlara kurmak için cihaza uygun dosyaları bulup Sony’nin resmi geliştirici sitesinde yer alan yönergeleri kendi isteğiniz doğrultusunda takip ederek Android M sürümünün şu an nasıl göründüğünü keşfedebilirsiniz.

Sony Xperia telefona sahip kullanıcılara müjdeli bir haber geldi. Android M güncelleştirmesi Sony Xperia telefonlarda artık kullanılabilir.

Akıllı telefon üreticisi Xperia modellerinde Android M geliştirici sürümünün kullanılır halde olduğunu SonyXperiaDev sayfasından duyurdu.

Şirket yaptığı açıklamada; Xperia Z3, Z3 Compact, Z2, Z1, Z Ultra, Z, ZL, E3, M2, T2 Ultra, T3, L ve Xperia S modellerinde Android M Beta sürümünün kullanılabilir halde olduğunu duyurdu.

Google Android M sürümü özellikle daha akıcı ara yüz deneyimi ve bekleme modunda batarya dostu yapısıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Atılay AŞKALE

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.