28 Nisan 2024
  • İçel25°C

BASIN'DAN ANAMUR 2.TARIM VE GIDA FUARI'NA YOĞUN İLGİ

Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı’na basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Başta DHA, İHA, AA muhabir ve temsilcilerinin takip ettiği programı Kanal 33 Canlı yayınladı. Vatan TV, Koza TV, Aksu TV, Kanal 2000 de alanda çekim ve röportajlar yaptı.

Basın'dan Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı'na yoğun ilgi

09 Ekim 2015 Cuma 22:28

Haber Merkezi - 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezinde gerçekleşen  ve 8 Ekim günü saat 11:00’de açılış kurdelası kesilen Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı’na basın mensupları büyük ilgi gösterdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Erdemli belediye Başkanı Mükerrem Tollu, STK Başkan ve Temsilcileri, Muhtarlar, MHP Mersin Milletvekili Adayları ve vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği 100’ün üzerinde katılımcı firmayı ağırlayan Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı Yerel ve Ulusal Basın tarafından büyük ilgi gördü.

DHA, İHA, AA muhabir ve temsilcilerinin takip ettiği programı Kanal 33 Canlı yayınladı. Kanal 33 TV’nin yanı sıra, Vatan TV, Koza TV, Aksu TV, Kanal 2000 de alanda çekim ve röportajlar yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmalarında Anamur 2.tarım ve Gıda Fuarı’nın tanıtımına katkı sağlayan Basın Mensuplarına teşekkür etti. Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı’nın ilk gününü 80’in üzerinde basın mensubu takip etti.

dsc_6776.jpg

dsc_6781.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.