14 Mayıs 2024
  • İçel19°C

BAŞKAN KOCAMAZ, OTİSTİK ÇOCUKLAR EĞİTİM MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediye tarafından 34 öğrenci kapasiteli olarak inşaatı devam eden ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Kocamaz, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi inşaatını inceledi

21 Haziran 2015 Pazar 00:03

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaatın durumu ve ilerleme süreciyle ilgili bilgi alan Başkan Kocamaz, çalışmaların hız kesmeden devam etmesini istedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, 34 öğrenci kapasiteli olarak yapılıyor. Merkez, özel eğitime ihtiyaç duyan Otistik bireylerin eğitim alabilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hizmet verecek.

3.562,00 m2’lik alan üzerine yapılan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, 7 derslik, 2 resim ve müzik dersliği, 2 ana sınıfı, 7 idare odası, 3 uzman (rehber), 3 danışma-gözlem, 3 bireysel çalışma, 1 çok amaçlı salon, 1 revir, 1 doktor ve hemşire odası, 1 atölye, 3 işlik, 4 rahatlama odası ve 1 uygulama evinden oluşuyor. 

ot-st-k-cocuklar-e--t-m-merkez---n-aatinda--nceleme-(1).jpg

ot-st-k-cocuklar-e--t-m-merkez---n-aatinda--nceleme-(2).jpg

ot-st-k-cocuklar-e--t-m-merkez---n-aatinda--nceleme-(5).jpg

ot-st-k-cocuklar-e--t-m-merkez---n-aatinda--nceleme-(6).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.