02 Mayıs 2024
  • İçel24°C

BAŞKAN TARHAN, CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tarhan, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

28 Ekim 2015 Çarşamba 19:50

Haber Merkezi - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi Milletçe kararlı ve doğru adımlar atılması dileklerinde bulunarak Cumhuriyet Bayramı'nın 92. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Başkan Tarhan mesajında; "Ülkemizde son derece rahatsız edici olayların ve tarifi mümkün olmayan acıların yaşandığı şu günlerde, bütün kararlılığımızla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını kutluyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda seve seve can veren bütün şehitlerimizi ve bugün halen yaşanan acı olaylarla kaybettiğimiz canlarımızı saygıyla anıyoruz.

'Cumhuriyeti biz kurduk onu sizler yaşatacaksınız' diyen ulu önderin sözünde olduğu gibi, Cumhuriyet, Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak hep beraber bizlerle yücelmeye devam edecektir. Cumhuriyet özgürlüktür. Gelecek özgür günlerimize hep beraber barış içinde yürümek için tüm halkımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştireceğimiz programımıza davet ediyorum. Ülkemizde daha büyük acıların tekrarlanmaması için, 

gelecek aydın nesiller ve demokrasi için 1 Kasım da sandığa gidip hür irademizle oyumuzu kullanalım. Cumhuriyetimize hep beraber sahip çıkalım” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.