05 Mayıs 2024
  • İçel18°C

BAŞKAN TARHAN’DAN MERSİN EMNİYET MÜDÜRÜ'NE ZİYARET

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u ziyaret ederek Emniyet ile sürekli istişare içinde olduklarını söyledi.

Başkan Tarhan’dan Mersin Emniyet Müdürü'ne ziyaret

24 Temmuz 2015 Cuma 22:23

Haber Merkezi - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede son günlerde ülkemizde yaşanan üzücü olaylar ele alınarak, sağduyulu yaklaşımlarla olayların bir an önce son bulması temenni edildi.

Mersin’in asayişine katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile istişareler halinde olduklarını dile getiren Başkan Tarhan, "Ülkemiz zor günler geçiriyor. Vatandaşlarımıza ve emniyet personellerimize yapılan alçakça saldırılar bizleri derinden üzmektedir. Dileğimiz, sağduyulu yaklaşımlarla sorunların bir an önce çözüme kavuşmasıdır. Bu tarz olayların yaşanmaması için bizler de ilçemizde hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içindeyiz. Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün şehrimizin huzuru ve refahı için gece gündüz mücadele verdiklerinden şüphemiz yoktur" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da Başkan Tarhan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.