17 Mayıs 2024
  • İçel21°C

BAŞKAN TOLLU: ERDEMLİ’Yİ TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ OLAN BİR TURİZM ŞEHRİNE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Ayaş Mahallesi Sultan Koy mevkiinde sıkıştırma ve asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Başkan Tollu: Erdemli’yi Türkiye’nin göz bebeği olan bir turizm şehrine dönüştürmek için çalışıyoruz

06 Ağustos 2015 Perşembe 21:29

Haber Merkezi - Erdemli’yi, Türkiye’nin göz bebeği olan bir turizm şehrine dönüştürmek için çalıştıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’yi ülke turizminde en yüksek düzeye taşımak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye ekipleri çalışmalarına Ayaş Mahallesi Sultan Koy mevkiinde devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Tollu, yolların kalitesinin Erdemli’ye yakışır durumda olması gerektiğine vurgu yaparak, "Bu amaçla tüm mahallelerde geniş kapsamlı yol hizmetlerine devam ediyoruz. Erdemli’yi Akdeniz’in incisi, Türkiye’nin göz bebeği olan bir ilçe haline dönüştürünceye kadar azimle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Erdemli’yi, planlanan hizmetlerin tamamlanmasıyla çok farklı bir ilçeye dönüştüreceklerinin altını çizen Tollu, "Tüm bu çalışmalar sırasında her türlü zorluğa göğüs geriyoruz ve karşılaşılan her zorluğun sonunda mutlaka iyi şeylerin olacağına inanarak, dur durak bilmeden çalışıyoruz" dedi.

dsc_5628-001.jpg

dsc_0101-001.jpg

dsc_0209.jpg

dsc_0221.jpg

dsc_0253.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.