29 Nisan 2024
  • İçel24°C

BAŞKAN TUNA, ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi’ndeki çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Tuna, amaçlarının Toroslar halkının hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek olduğunu söyledi.

Başkan Tuna, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi

22 Temmuz 2015 Çarşamba 21:04

Haber Merkezi - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi’nde toplu konut alanındaki ada içinde gerçekleştirdikleri çevre düzenleme çalışmasını yerinde inceledi.

Mahalle gezisi sırasında mahalle sakinleri ve çocuklarla sohbet ederek, hizmetlerini anlatan Başkan Tuna, amaçlarının Toroslar halkının hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek olduğunu söyledi.

Sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile yenilenen ve değişen Halkkent Mahallesi’ni daha modern ve çağdaş bir yerleşim alanı haline getirdiklerini kaydeden Başkan Tuna, boş arsalarda temizlik ve eksik gördükleri alanlarda da çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Yapılan çalışmalarla mahallelerinin daha güzel ve yaşanılabilir bir yerleşim haline dönüştüğünü ifade eden mahalle sakinleri de hizmetlerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ettiler.

ba-kan-tuna-halkkent-mahallesinte-cal--malar--inceledi--(2)-(1).jpg

ba-kan-tuna-halkkent-mahallesinte-cal--malar--inceledi--(1).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.