17 Mayıs 2024
  • İçel17°C

BAŞKAN TUNA’DAN DAĞLICA SALDIRISINA KINAMA

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Hakkari Dağlıca saldırısını kınayarak, Türk milletine başsağlığı diledi.

Başkan Tuna’dan Dağlıca saldırısına kınama

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:09

Haber Merkezi - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, dün saat 15.00 sıralarında Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askerlerin bulunduğu iki zırhlı araca, PKK’lı teröristlerin saldırısının ardından bir mesaj yayınladı.

Hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve Türk Milleti’ne başsağlığı dileyen Tuna, şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarının parçalanamayacağını herkesin bilmesini istedi.

Halka, terör olayları karşısında sabırlı ve metanetli davranmaya devam etmeleri çağrısında bulunan Tuna, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlere de Allah’tan rahmet dileyerek, “Son günlerde artan şehit haberleri moralimizi bozmakta, ancak birliğimizi daha da pekiştirmektedir. Ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen, tamamı şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılan topraklarımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk milleti olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, hainlerin emellerine ulaşamamaları adına sabırlı ve metanetli davranmaya devam etmeliyiz.

Güvenlik güçlerimize yönelik yapılan hain saldırıları bir kez daha kınıyor, bu saldırılarda şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.