29 Nisan 2024
  • İçel21°C

BAŞKAN TÜRE, ANJİYO OLAN BAŞKAN BALLI'YI ZİYARET ETTİ

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, pazar günü Alanya Başkent Hastanesi’nde anjiyo olan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı'yı ziyaret etti.

Başkan Türe, Anjiyo Olan Başkan Ballı'yı Ziyaret Etti

08 Mart 2016 Salı 17:49

Haber Merkezi (Özel Haber) – Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve MHP Anamur Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Alanya’daki Başkent Hastanesi’nde anjiyo olan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’yı ziyaret etti.

Başkan Türe, ziyaret ile ilgili bilgileri kişisel facebook hesabından paylaştı. Başkan Türe, kişisel facebook hesabından ziyaret ile ilgili 4 adet fotoğraf paylaşarak şunları yazdı: “Alanya Başkent Hastanesi'inde Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı'yı Ziyaret Ettik.. Başkanımızın Sağlık Durumu Çok İyi...”

Ne Olmuştu?

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Pazar günü rahatsızlanmış, ilk müdahale Aile Hekimi Lütfi Yalçın tarafından yapılarak önce Anamur’daki Özel ANAMED Hastanesi’ne kaldırılmış, oradaki ilk müdahalenin ardından Alanya’daki Başkent Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Başkent Hastanesi’nde anjiyo olan Başkan Ballı’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve birkaç güne taburcu edileceği bildirildi.

12524134_198460987187089_8639292922461944369_n.jpg

İşte Başkan Türe'nin o paylaşımı:

baskan-ture-bozyazi-belediye-baskani-mehmet-balliyi-ziyaret-etti.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.