04 Mayıs 2024
  • İçel25°C

BAŞKAN TÜRE, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Anamur'da kış yaklaşırken asfalt çalışmaları da hız kazandı. Bu kapsamda çalışmaları yerinde inceleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, çalışmalar hakkında bilgiler alarak bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Türe, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

22 Ekim 2015 Perşembe 16:00

Haber Merkezi - Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Yalıevleri Mahallesi’nde gerçekleştirilen sati kaplama asfalt çalışmalarını inceledi.

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından planlamalar kapsamında sürdürülen asfalt çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Güzelyurt, İskele ve Akdeniz Mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmalarının ardından ekipler Yalıevleri Mahallesi’nde de hummalı bir çalışma başlattı.

Yalıevleri Mahallesi asfalt çalışması kapsamında Ünlüselek Hotel çevresi, Yarko, Rolli Otel Çevresi, Atalay Çevresi ve Deniz Dostları Sitesi çevresi, F-4 Fantom Savaş Uçağı çevresinde toplam 7.000 metrekare asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalar esnasında bölgede bulunan vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, kent genelinde müdüründen işçisine aralıksız çalışmalara devam eden Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeği yedi.

Başkan Türe, çalışanlarına gösterdikleri performans dolayısıyla teşekkür etti.

dsc_0078.jpg

dsc_0058-002.jpg

dsc_0043-001.jpg

dsc_0041.jpg

dsc_0036.jpg

dsc_0023.jpg

anm_0364.jpg

anm_0349.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.