09 Mayıs 2024
  • İçel19°C

BAŞKAN TÜRE ENGELLİLERİ UNUTMADI

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Anamur Engelliler Derneği, Bozyazı Engelliler Derneği ve ANAMED Özel Rehabilitasyon Merkezince organize edilen kutlamalara katıldı.

BAŞKAN TÜRE ENGELLİLERİ UNUTMADI

04 Aralık 2018 Salı 10:00

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ekibi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Anamur Engelliler Derneğince organize edilen  programa katıldı.

   Burada yaklaşık bir saat kalan Başkan Türe engelli bireyler tarafından hazırlanan tiyatroyu izledi.  Programında sonunda bol bol fotoğraf çekilen Başkan Türe ve Ekibinin ikinci adresi Bozyazı Engelliler Derneği oldu.

Bozyazı Engelliler Derneği üyelerince büyük bir ilgi ile karşılanan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe burada da yaklaşık bir saat kaldı.

 Türe Bozyazı’da düzenlenen etkinlikte dernek üyeleri ile tek tek ilgilendi. Hoş bir sohbet eşliğinde geçen programın sonunda Anamur Belediye Başkanı ve ekibi dernek üyeleri ile çiftetelli oynadı.

  Başkan Türe “Hepimiz engelli Adayıyız”

  Program sonunda günün anlamı ilgili konuşan Başkan Türe “Toplumda varlıklarını yaşadıkları bedensel ve ruhsal engellerle sürdürmek durumunda kalan kardeşlerimize sosyal yaşamda kolaylıklar sunmak birey, kurum, kuruluşlar ve toplum olarak hepimizin asli görevleri arasında yer almaktadır. Bu hissi anlayabilmek için de hepimiz kendimizi engelli kardeşlerimizin yerine bir an olsun kendimizi koymalıyız. Zihinlerde bunu başarabilmek asıl engelleri ortadan kaldırabilme hususunda daha yararlı olacaktır. Engellerin ortadan kaldırılması ancak bu şekilde sağlanabilecek bir hadisedir.

Biz de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız, Anamur Belediyesi olarak vatandaşa hizmet olarak sunduğumuz tüm çalışmalarda engelli kardeşlerimizi göz önüne alarak hizmet etmeye özen gösteriyoruz.

Bu vesile ile Engelliler Haftası’nı kutluyor, yaşayan her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek engelsiz bir yaşam diliyorum.” dedi.

  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Ekibinin son adresi ise ANAMED Rehabilitasyon Merkezince Kısakahyaoğlu Konağında düzenlenen program oldu.  

formatfactory666.jpgformatfactory33333.jpgformatfactorydsc_8490.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.