15 Mayıs 2024
  • İçel23°C

BAŞKAN TÜRE, KURBAN PAZARI'NI GEZDİ

Kurban Bayramı yaklaşırken Anamur'daki Kurban Pazarı da yavaş yavaş dolmaya başladı. Kurban Pazarı'nda vatandaşlar ile bir araya gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, kurban satıcıları ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Türe, Kurban Pazarı'nı gezdi

17 Eylül 2015 Perşembe 00:54

Haber Merkezi - Anamur Belediyesi tarafından Mezbahane Bölgesi'nde yaptırılan Kurban Pazarı’nda satıcıların alanı yavaş yavaş doldurmasıyla kurban satışları da başladı.

Kurban Bayramı öncesi Belediye ekiplerince satıcıların ve vatandaşların kontrollü ve düzenli bir ortamda alışveriş yapabilmesini sağlamak için oluşturulan Kurban Pazarı'nı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de ziyaret etti.

Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Mehmet Türe’ye ziyaretinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Veterineri Hasan Kızmaz eşlik etti.

Kurban Satıcıları ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Türe hayırlı alışveriş dileklerinde bulundu. Kurban satıcıları ve vatandaşlar düzenlenen pazaryeri için Başkan Mehmet Türe'ye teşekkür etti.

Başkan Mehmet Türe incelemenin ardından açılışı gerçekleştirilecek olan Anamur Belediye Sineması Kafeteryasını da gezdi.

dsc_0588-001.jpg

dsc_0585.jpg

dsc_0579-001.jpg

dsc_0581.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.